Migræne og spændingshovedpine

————–

Zoneterapi viser sig at have en virkelig god effekt på migræne og spændingshovedpine.

Jeg arbejder rigtig meget omkring din nakke og skuldre, da migræne ofte bliver udløst af muskelspændinger i dette område.

Spændinger er ikke nødvendigvis årsagen til migræne, men ved at benytte zoneterapi til at løsne op for spændinger i nakke og skuldre, vil du som oftest, mærke positive resultater efter kun få behandlinger. Dette giver et godt grundlag for at gå ind og behandle med lidt dybere zoneterapi på årsagen til, at du overhovedet har fået migræne i første omgang.

Behandlingen for spændingshovedpine er den samme og viser sig ligeledes at have ret stor akut effekt.

Jeg vil ofte anbefale 5-10 behandlinger alt efter problemets omfang. Jeg vil det første par gange benytte mig meget af muskulær zoneterapi til at løsne op i skulder/nakke regionen og vil sidenhed arbejde mig dybere ned i årsagsbehandling.

Jeg vil lejlighedsvist supplere med SORS øreakupunktur.

Øreakupunktur:

I ørerne ligger der, nøjagtig ligesom på fødderne, et komplet kort med zoner svarende til alle kroppens dele. Ved at stimulere disse punkter med forskellige former for nåle, påvirkes bestemte områder i kroppen via nervesystemet. Oftest med akut effekt, hvilket gør det til et fantastisk redskab i forbindelse med smertelindring.

Jeg bruger kun sterile engangsnåle: Enten helt tynde akupunkturnåle, som skal sidde i øret i 20 min., eller de lidt mere kraftfulde permanåle, som sidder i øret i op til 5 uger og falder ud af sig selv.

Så kom ind i klinikken i hjertet af Aarhus, og vi får dig sammen tilbage på sporet igen.

 

PRIS:

1 times zoneterapi 490,-

Klippekort 5 x zoneterapi 2.185,-

Klippekort 10 x zoneterapi 4.265,-

Betaling via mobile pay, Swipp eller kontant