ALLERGI

Allergi er blevet en folkesygdom, og der findes et utal af forskellige former for allergi; høfeber, astma, bronkitis, nældefeber, eksemer, fødevareallergi, el-allergi og mange andre.

Vores immunsystem burde ikke ragere på pollen, da de er ganske ufarlige. Rigtig mange oplever dog at få symptomer som f.eks. kløende øjne, nysen, træthed og løbende næse. Dette skyldes at dit immunforsvar overreagerer og det kan der være mange forskellige årsager til. 

Den traditionelle medicin er antihistaminer, der tit virker sløvende, og/eller binyrebarkhormon, som har rigtig mange bivirkninger. Formålet med den medicin er at fjerne symptomerne- ikke årsagen.

Alternativt til den traditionelle medicin kan det være en mulighed, at prøve med zoneterapi, vitamintilskud og homøopatisk medicin, som er med til at forebygge og mindst/fjerne symptomer på allergi og gøre behovet for medicin overflødigt.

Forebyggelse af allergi skal ske i god tid før sæson og kroppen skal have god til at bygge en god og sund modstand op.

Hvis du oplever allergier, er det derfor vigtigt, at du forebygger imod allergien med opstart i årets første måneder, gerne i januar og februar, så du er klar, når pollen-sæsonen sætter ind.

Der er mange årsager til, at en allergi opstår:

• Sarte slimhinder
• Dårlig fordøjelse
• Sløve organer
• Nedsat immunforsvar
• Svampeinfektioner
• Stress
• Vitaminmangel
• Ydre påvirkninger
• Mange andre årsager

Kroppen vil til hver en tid have godt af zoneterapi, da det hjælper til at få styr på fordøjelsen og nervesystemet hvilket udgør en forudsætning for et immunforsvar i balance. 

Erfaringen med zoneterapi viser, at man opnår de bedste resultater ved at behandle det hele menneske og ikke kun selve allergien. Derfor vil jeg til enhver tid søge at finde årsagen til, hvorfor allergien er opstået. 

Når du kommer i behandlingsforløb for allergi/høfeber hos mig:
Første behandling:
Jeg optager en grundig journal på dig, hvor vi kommer omkring dit problem, din livsstil, dit helbred mv. 
Jeg laver en grundig undersøgelse af zonerne på dine fødder, samt tjekker din kropsholdning (hofter, ryg, nakke, kæbe)
Jeg lægger en plan for dit videre forløb 

De næste behandlinger vil så bestå af zoneterapi suppleret med forskellige teknikker, alt efter hvor årsagen til hovedpinen eller migrænen ligger. 
Der findes rigtig mange forskellige årsager til allergi og høfeber og derfor vil alle behandlingsforløb være individuelle. Det betyder også, at jeg vurderer, hvilke supplementer, lige præcis DU har brug for. 

Eksempler på supplement til zoneterapien:
o Infrarødt saunatæppe for udrensning
o NADA
o Øreakupunktur
o Massage
o LED lysterapi
o Hjemmearbejde i form af f.eks. øvelser, candidatest, kosttilskud mv.