SMERTER

Vores liv i dag er ofte præget af stillesiddende arbejde ved en pc. Dette kan føre til smerter i f.eks. lænd, nakke og skuldre.

Der findes naturligvis mange andre årsager til smerter i kroppen, og det korte af det lange er, at det kræver behandling for at lindre smerterne samt øvelser for at undgå, de kommer igen.

På dine fødder findes et komplet spejlbillede af hele din krop. Dette spejlbillede er inddelt i reflekszoner, som spejler kroppens forskellige elementer. Herunder bl.a. også muskler, sener og nerver.

Derfor kan zoneterapi være et effektivt middel til at afklare, hvor smerten stammer fra og ud fra den viden behandle på området og således lindre smerter.

Når du kommer i behandlingsforløb for smrter hos mig:

Første behandling:
Jeg optager en grundig journal på dig, hvor vi kommer omkring dit problem, din livsstil, dit helbred mv. 
Jeg laver en grundig undersøgelse af zonerne på dine fødder, asmt tjekker din kropsholdning (hofter, ryg, nakke, kæbe)
Jeg lægger en plan for dit videre forløb

De næste behandlinger vil så bestå af zoneterapi suppleret med forskellige teknikker, alt efter hvor årsagen til smerterne ligger. 

Der findes rigtig mange forskellige årsager til og former for smerter og derfor vil alle behandlingsforløb være individuelle. Det betyder også, at jeg vurderer, hvilke supplementer, lige præcis DU har brug for. 

Eksempler på supplement til zoneterapien:
o Infrarødt saunatæppe for udrensning
o NADA
o Øreakupunktur
o Massage
o LED lysterapi
o Hjemmearbejde i form af f.eks. øvelser, candidatest, kosttilskud mv.