OM MIG

Malene Bovbjerg Hunnerup

Jeg er oprindeligt pædagog, men har videreuddannet mig til zoneterapeut, fordi jeg har stor respekt for faget og til stadighed bliver fascineret af de resultater, jeg kan opnå med denne alternative behandlingsform. Derfor holder jeg mig ajour med udviklingen, så jeg altid ligger inde med den sidste nye viden inden for feltet.

Jeg har selv kendskab til frustrationen ved smerter og berøvelse at bevægefrihed, og har derfor udviklet en stor interesse for behandling af knogler, led og ikke mindst muskler – det er helt utroligt hvor specifik og effektiv behandling via fodens zoner er!!

Migræne og hovedpine er et andet område, der interesseret mig meget. Alt for mange mennesker går rundt i den tor, at hovedpine er en del af livet, som de må lære at leve med – DET ER IKKE RIGTIGT!! Med den rette behandling kan hovedpinen forsvinde eller reduceres mærkbart.

…men alle problematikker er spændende og unikke, så jeg tager med glæde mod nye udfordringer!!

Jeg er RAB (Registreret Alternativ Behandler)-godkendt. Det betyder at jeg er medlem af Danske Terapeuter og godkendt af Sundhedsministeriet.

På Danske Terapeuters hjemmeside kan du læse mere om Sundhedsministeriets godkendelse af alternative behandlere. Klik her