STRESS, ANGST OG PTSD

Få et liv i bedre balance om med mere kvalitet

Stress, angst og PTSD er ikke helt det samme, men fælles for dem alle er, at d på virker både dit psykiske og dit fysiske velvære.

 

Dit immunforsvar bliver svagere, du bliver hurtigere forkølet, og du kan begynder at opleve hyppig kvalme og hovedpine samt hjertebanken.

Jo mere du overhører signalerne fra kroppen, jo mere ”larmer” din krop og vil skrue op for signalerne.

Du får svært ved at sidde stille til mødet, dine ben dirrer, og din nattesøvn blive forstyrret og afbrudt på grund af tankemylder og uro.

Overhører du også disse signaler, så begynder du at blive fysisk syg, og sygdom vil sætte sig de steder i din krop, hvor du i forvejen er svag.

Det er dit nervesystem, der kæmper for at råbe dig op. Når hjernen og nervesystemet har brugt alle kræfter på at få dig til at geare ned, så bliver du lagt ned fysisk.

Uanset hvor iforløbet du er, kan du få stor gavn af zoneterapi mod stress, angst eller PTSD, fordi det hjælper kroppen til af geare ned og komme tilbage i balance.

På dine fødder findes et komplet spejlbillede af hele din krop. Dette spejlbillede er inddelt i reflekszoner, som spejler kroppens forskellige elementer. Herunder bl.a. nervesystemet, fordøjelsesorganerne og binyrerne, som alle er under pres, når krop og hoved er under pres.

Med behandlinger hos Malenes Zonefår du et skub i den rigtige retning, og du hjælper din krop til at komme sig hurtigere.

 

Når du kommer i behandlingsforløb for stress, angst eller PTSD hos mig:

Første behandling:

  • Jeg optager en grundig journal på dig, hvor vi kommer omkring dit problem, din livsstil, dit helbred mv.
  • Jeg laver en grundig undersøgelse af zonerne på dine fødder, samt tjekker din kropsholdning (hofter, ryg, nakke, kæbe)
  • Jeg lægger en plan for dit videre forløb

De næste behandlinger vil så bestå af zoneterapi suppleret med forskellige teknikker, alt efter hvor årsagen til smerterne ligger.

Der findes rigtig mange forskellige årsager til og symptomer på stress og derfor vil alle behandlingsforløb være individuelle. Det betyder også, at jeg vurderer, hvilke supplementer, lige præcis DU har brug for.

Eksempler på supplement til zoneterapien:

o                          Infrarødt saunatæppe for udrensning og afslapning

o                          NADA

o                          Øreakupunktur

o                          Massage

o                          LED lysterapi

o                          Hjemmearbejde i form af f.eks. afslapningsteknikker, candidatest, vejrtrækningsøvelser kosttilskud mv.